Uitgaansleven!

Het is zaterdag middag 17.00 uur. Ik ben net klaar met eten en zet mijn bord in de keuken.
Vanavond ga ik voor het eerst sinds tijden weer met de meiden de stad in. Het is alweer te lang geleden.. Dromend loop ik naar boven en zit ik te bedenken hoe de vorige keer stappen er aan toe ging. Bij die gedachte weet ik al precies wat i k aan ga doen, een mooie elegant rood kort jurkje.
Als een speer ren ik verder naar boven en zoek ik daar mijn mooie jurkje en leg die vast uit op mijn bed. Hmm de gedachte maakt me lacherig hihi
Ondertussen laat ik het bad vollopen en kleed ik me rustig uit. In gedachte dwaal ik weer af naar de afgelopen keer stappen, dat was uit de hand gelopen tot een lekkere sex beurt in de wc, het was echt geweldig hihi.

Naakt loop ik door het huis met die gedachte in me achterhoofd hopend dat die mooie jongen er ook is vanavond!
Langzaam stap ik in bad en ga ik heerlijk genieten van het sop dat tegen me lichaam drukt.
Langzaam wrijf ik mezelf in met zeep en sluit ik heerlijk mijn ogen en zie mezelf in dat mooie strakke jurkje. Stiekem word ik al een beetje geil en betrap ik mezelf op een vinger in mijn natte poesje.

‘’mmm,, waarom ook niet denk ik en speel lekker door totdat het hoogtepunt bereikt is..
Ik stap uit bad en begin mezelf af te drogen. Deed mijn makeup op en doe dat hele mooie jurkje aan.
Ik bekijk mezelf in de spiegel en glimlach, ‘’Ja dat ziet er weer mooi uit’’
Mijn makeup is mooi neutraal, niet teveel, niet te weinig.
Mijn volle cup C borsten komen er mooi in uit, en ik heb er een lekker kontje in.

Ik pak mijn jas en mijn fiets en zet een lekker muziekje op terwijl ik rustig naar mijn beste vriendin fiets.
Eenmaal daar aangekomen zet ik mijn fiets tegen het hek en bel ik haar op dat ik er ben!
Ze doet open, zie haar staan. Mooie meid van 24, lang blond krullend haar, mooie gevulde borsten en een hele mooie glimlach!
Ze lacht als ze ziet welk jurkje ik aan heb. Haha, zegt ze; ga je er weer voor meid!
terwijl ze dat zegt begin ik te blozen. Natuurlijk zeg ik, ik heb ook gevoel!
Ze knikt en ik loop naar binnen, daar zitten nog veel meer vriendinnen.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these